Haberler

Hem Şirket Sahibi Ol Hem de Oku

Ülkemizdeki şirketlerin genç girişimcilere olan yatırımları devam
ediyor. Firmalar, girişimcileri kazandırmak için iligçn organizasyonlar
düzenliyor. İşte hem üniversitede okuyup hem de şirket sahibi yapan
yarışma.

Turkcell, Türkiye’nin sosyoekonomik gelişimine büyük katkı sağlayacağına inandığı girişimciliğe desteğini artırarak sürdürüyor.

Firma, sosyal sorumluluk vizyonu doğrultusunda projelere destek olma hedefiyle yola çıkan Turkcell, Global Üniversiteli Girişimci Yarışması‘nın ana sponsoru oldu.

1998 yılında Saint Louis Üniversitesi tarafından başlatılan Global Students Entrepreneur Awards (GSEA), tüm dünyadaki üniversite öğrencileri arasında girişimciliği teşvik etmek ve gelecek kuşak girişimcilerin yetiştirilmesi amacıyla düzenleniyor.

Yarışma bu yıl ilk kez Turkcell’in ana sponsorluğunda ve Bizz Consulting işbirliğinde Türkiye’deki üniversite öğrencilerine de açıldı. Yarışma ile ilgili bilgiler, Turkcell Genel Müdürü Süreyya Ciliv, Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Genç Girişimciler Kurulu Başkanı Ali Sabancı, Türkiye Bilişim Vakfı Yönetim Kurulu Başkanı Faruk Eczacıbaşı’nın katıldığı basın toplantısıyla basın mensuplarına aktarıldı.

Tüm dünyada
alanının tek yarışması olan Global Üniversiteli Girişimci Yarışması,
bir yandan üniversiteye devam ederken, bir yandan da kendisine ait bir
şirketi olan (minimum 6 aylık) ve onu işleten dünyanın dört bir yanından öğrencilere açık bir yarışma. Yarışmaya başvurular bu adres  üzerinden, 7 Ekim 2011 tarihine kadar yapılabilecek.

Kaynak:http://shiftdelete.net

 

 

0 0 votes
Makaleyi Oylamayı Unutmayın !

Tayfun DEĞER

Bu yazı blog üzerinde Tayfun DEĞER tarafından paylaşılmıştır. 2009 yılında açılan blog kısa zaman içerisinde büyük bir izleyici kitlesine sahip olmuştur. Tayfun DEĞER danışmanlık ve eğitimler vermektedir. vExpert 2013-2019, VCP4/5/6, VCP5-DT, VCP-Cloud ve MCSE sertifikalarına sahiptir.Twitter 'dan @tayfundeger veya RSS ile sitedeki değişiklikleri takip edebilirsiniz.

İlgili Makaleler

Subscribe
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu
0
Görüşlerini belirtmek ister misin?x