VMwareVMware vCenter

Vsphere 5.1 install Error 29155 hatası ile ilgili güncelleme.

Merhaba,

Bir önceki yazımda  Error 29155 hatası ile ilgili çeşitli bilgiler vermiştim.Ancak şöyle bir şey söylemek istiyorum.Bu hatayı alıyorsanız direk o yazıda bahsettiğim sebepten hatayı almıyor olabilirsiniz.yani çözümü bahsettiğim gibi çözülmüyor olabilir.Genellikle bu sorun DNS konfigurasyonundan ‘da olabiliyor.Tam net birşey söylemek mümkün değil ama network‘unuzde olan bir router‘dan dolayı yani onun üzerinde olan bir engellemeden dolayıda böyle bir hata alıyor olabilirsiniz.

Test ortamımda zorda olsa bu hatayı aldım.Bu sorunu düzeltmek için WebClient’a girip add identity source ‘a girip aşağıdaki örnekteki gibi doldurmanız yeterli olacaktır.

identity

İyi çalışmalar.

0 0 votes
Makaleyi Oylamayı Unutmayın !

Tayfun DEĞER

Bu yazı blog üzerinde Tayfun DEĞER tarafından paylaşılmıştır. 2009 yılında açılan blog kısa zaman içerisinde büyük bir izleyici kitlesine sahip olmuştur. Tayfun DEĞER danışmanlık ve eğitimler vermektedir. vExpert 2013-2019, VCP4/5/6, VCP5-DT, VCP-Cloud ve MCSE sertifikalarına sahiptir.Twitter 'dan @tayfundeger veya RSS ile sitedeki değişiklikleri takip edebilirsiniz.

İlgili Makaleler

Subscribe
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu
0
Görüşlerini belirtmek ister misin?x