Digerleri

HTTP 407 Proxy Authentication required – The ISA Server requires authorization to fulfill the request. Access to the Web Proxy service is denied. (12209)

ISA veya TMG üzerinde kimlik doğrulama özelliğini şart koşarsanız eğer, proxy desteği olmayan yazılımlar kendisinden istenilen kimlik bilgilerini proxy server’ a veremediği için loglarda başlıktaki hatayı görebilirsiniz. Bunun için ISa veya TMG üzerinde “Require all users to authentication” seçeneğini seçmek ciddi sorunlara yol açabilir. Eğer bu seçenek açık olsun ancak proxy desteği olmayan yazılımlarımda çalışsın derseniz bu durumda bu yazılımların çalıştığı bilgisayara firewall client yüklemeli ve bypass özelliğini kullanmalısınız.


Bunun için çok başarılı bir makale var incelemenizi tavsiye ediyorum


http://www.isaserver.org/tutorials/bypassing-firewall-client-using-locallatext-files.html


 

0 0 votes
Makaleyi Oylamayı Unutmayın !

Tayfun DEĞER

Bu yazı blog üzerinde Tayfun DEĞER tarafından paylaşılmıştır. 2009 yılında açılan blog kısa zaman içerisinde büyük bir izleyici kitlesine sahip olmuştur. Tayfun DEĞER danışmanlık ve eğitimler vermektedir. vExpert 2013-2019, VCP4/5/6, VCP5-DT, VCP-Cloud ve MCSE sertifikalarına sahiptir.Twitter 'dan @tayfundeger veya RSS ile sitedeki değişiklikleri takip edebilirsiniz.

İlgili Makaleler

Subscribe
Bildir
guest

0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Başa dön tuşu
0
Görüşlerini belirtmek ister misin?x